Over ons

Jes-Art

Kunstzinnige ideeen en creatieve oplossingen.

Als je ons de vraag stelt waar wij nu echt blij van worden? Een klant die naar ons toekomt met een idee of probleem en wij voor en samen met die klant gaan kijken naar de mogelijkheden. Net even anders denken dan andere, net even iets verder gaan dan de meeste, daar zit onze kracht. Graag kijken wij met jou samen naar mogelijkheden maken hier een passend ontwerp voor en zo worden problemen geen moeilijkheden meer maar oplossingen.

Van interieurontwerpen tot het ontwerpen van de grootste lasergame baan van Nederland, Jes-Art heeft dit met veel zorg ontworpen en uitgevoerd.

Zowel het ontwerpen als vervaardigen doet Jes-Art in eigen beheer, hierdoor kan tijdens het productieproces het ontwerp constant bewaakt worden.

Verschillende ontwerpers weten Jes-Art ook te vinden voor de technische ondersteuning bij het ontwerpen en realiseren van hun producten.

Samenwerkingen met andere creatieve ontwerpers gaan wij dan ook graag aan. Ter illustratie vindt u op de website verschillende objecten en projecten die uit een dergelijke samenwerking zijn ontstaan.

Materiaal soorten waar Jes-Art mee werkt zijn onder andere staal, RVS, aluminium en koper. Tevens ziet Jes-Art het tot een mooie en spannende uitdaging om van bestaande oude materialen nieuwe objecten te creeren.

Meer informatie over een van onze producten of ontwerpen?

Neem dan contact met ons op via de contact button.

Jes-Art